Introductiedagen 2017

Afgelopen week hebben de kersverse leerlingen van klas 1 tijdens de introductiedagen door middel van een gevarieerd programma kennis gemaakt met elkaar en hun mentoren. Daarbij werden zij met veel enthousiasme begeleid door hun loodsen uit klas 5.

Dinsdag zijn de leerlingen allereerst welkom geheten in de aula door de rector en leerjaarcoördinator. Hierna zijn ze samen met hun eigen klas, mentor en loodsen gestart met een eerste kennismaking, waarna ‘s middags gezellig gebowld is in Haarlem. Op woensdag hebben de leerlingen een afwisselende lessenserie gevolgd waarin sport, ICT en het wegwijs worden op het gymnasium aan bod kwamen. De introductiedagen werden afgelopen donderdag afgesloten met een activiteitenprogramma bij de Vuurlinie in IJmuiden. Hierbij werden de leerlingen zowel op cognitief als fysiek vlak uitgedaagd, en was het samenwerken met de nieuwe klasgenoten ook zeker niet onbelangrijk!