Geslaagd!!!

Afgelopen woensdag werden de examenresultaten bekend. Dit jaar hebben 111 kandidaten examen gedaan; daarvan zijn 96 kandidaten in één keer geslaagd. 3 kandidaten zijn gezakt en 12 kandidaten komen in aanmerking voor een herexamen. Daarmee is het slagingspercentage nu 86,5%. We hopen op een resultaat van boven de 90% na de herexamens.
Aan het einde van de middag mochten we de examenkandidaten verwelkomen op school. Ron en Natascha hadden een feestelijk –alcoholvrij- drankje in de tuin klaarstaan en de voorlopige cijferlijsten werden uitgereikt. Alle geslaagden ontvingen de inmiddels bekende Felisenum-geslaagd-vlag. Met een stralende zon in de binnentuin en stralende geslaagden kreeg de middag een feestelijk tintje.

De volgende leerlingen zijn geslaagd:

Tessa Bakker, Sam Baltus, Bram van Banning, Niels Beaufort, Sophie Beentjes, Floris van den Berg, Sjors den Boer, Joshua de Boer, Stan de Boer, Wolfert Bom, Teun Bongenaar, Jennifer Bouman, Segher ter Braak, Eva Callenbach, Stan van Egmond, Reza Enayatizaman, Anna Ender, Kiki Freriks, Thijmen van Gend, Jesse van Gent, Marijn Groeneveldt, Sofie de Groot, Stijn Handgraaf, Anne-Roos ’t Hart, Anouk van Heel, Gijs Heeremans, Timo Heijne den Bak, Femke Hermans, Floor van Heuveln, Tijn van Heuveln, Sydney Hoogzaad, Cas Hulscher, Muriel van der Jagt, Rosalien Jansema, Nino Jansen, Madelief de Jong, Sander van Kaam, Selina van Kempen, Sara Klijn, Madelief Koeman, Ilse Kuiper, Freek Kup, Daniel Laforga Kaandorp, Dennis Landman, Noah Langbroek, Rosanne Leguit, Kelsey van der Linde, Stefan Loos, Kim Matthieu, Rianne van der Meijs, Roy Metselaar, Mees Mol, Chayenne Mosk, Robert Muller, Shu Yan Ng, Lucas Noort, Rense Pals, Daan Peranovic, Tijn Pronk, Luciano Raar, Max de Redelijkheid, Pepijn de Reus, Jelle Rijs, David Roest, Pepijn de Roode, Jacco de Rooij, Koosje de Ru, Ivo Ruiter, Pepijn van Rutten, Noralie Schadee, Matthew Scheeres, Sem Schiltmeijer, Merel Schumacher, Wouter Slaats, Bas Smeele, Mauk Smit, Merijn Smits, Sten Snikkenburg, Max Snikkenburg, Frank Stengs, Jeff Stevens, Wimke Teeuwen, Samuel Tiersma, Sander Trouw, Marnix Verkerk, Anne Verlaat, Joost Visser, Roy Vlieland, Tünde de Vries, Sanne van der Wal, Tom Weijgertse, Nora Wingelaar, Cees Wolfs, Joshua van Zeelt, Ananka Zevenbergen, Rohan Zonneveld