Feli-wisstrijd

Wie wordt winnaar van de Feli-wisstrijd?

Van 4 februari tot 22 maart publiceren we wekelijks twee wiskundevraagstukken voor leerlingen van klas 1 tot en met 4. Welke leerling weet de meeste opgaven op te lossen? Stuur je antwoorden naar feli-wisstrijd@felisenum.nl. Na 3 weken publiceren we een tussenstand.

De opgaven en tussenstanden worden gepubliceerd op Instagram : @Feliwisstrijd en op de website van het Felisenum.

Regels om mee te doen aan de Feli-wisstrijd:

De opdrachten zijn voor de leerlingen van klas 1 tot en met klas 4. Je mag op ieder willekeurig moment meedoen aan de Feli-wisstrijd. Je kunt het antwoord van een opdracht insturen. Je hebt 2 weken om het antwoord te vinden.

De antwoorden stuur je naar het volgende e-mail adres: feli-wisstrijd@felisenum.nl. Zet in de onderwerpregel het antwoord, de klas en je naam. Doe dit op de volgende manier:

naam-klas-vraagstuk-antwoord (Peter-1A-1-D)