Zeer succesvolle examenstunt!

We hebben vandaag een zeer succesvolle examenstunt van klas 6 beleefd. Het gekozen thema was ‘Amsterdam’ en een aantal lokalen was omgebouwd tot bijvoorbeeld het Rijksmuseum, een coffeeshop, een gezellige Amsterdamse kroeg en uiteraard het Red Light District.

Vervolgens werden alle leerlingen en medewerkers traditiegetrouw getrakteerd op een hilarisch filmpje waarin docenten werden gepersifleerd. Een aantal docenten werd vervolgens op het podium geroepen alwaar moest worden gezongen, gedanst en gegeten. De docent die het snelst zijn bordje met poffertjes en augurken op had mocht zich kronen tot nieuwe officieuze rector van het Felisenum.

Onder een heerlijk zonnetje stond vervolgens een voetbalwedstrijd tussen docenten en zesdeklassers op het programma. Dit enerverende duel eindigde in 4-4. Tot slot werd in het zonnetje traditiegetrouw gebarbecued.

Rector Marcel Kemper sloot de dag af met een speech waarin hij de zesdeklassers bedankte voor een fantastisch georganiseerde dag. We mogen trots zijn op deze geweldige leerlingen en wensen ze alvast veel succes toe met hun eindexamens.