Klassenstrijd 2019: indeling

Volgende week donderdag 11 juli vindt alweer de derde editie van de Felisenum Klassenstrijd plaats! Dit jaar hebben we gekozen voor het thema Candy Shop. Niet alleen is er een grote prijs voor de winnende klas, ook zijn er prijsjes voor de beste klas per leerlaag en voor de best geklede klas! Zorg dus dat je je zo goed mogelijk verkleed binnen het door jouw klas gekozen thema.

Het programma is dit jaar extra mooi en wordt verzorgd door docenten én zesdeklassers. De dit jaar geïntroduceerde jaarlaagbrede activiteiten beloven bovendien spektakel…

De Klassenstrijd wordt afgesloten met een groot feest in Theater Thalia. Daar wordt ook de winnaar bekend gemaakt dus zorg dat je er bij bent! Voor meer info over het feest kun je terecht bij meneer van Schie.

Onderstaand vind je de indeling per klas en het programmaboekje van de Klassenstrijd.

Moge de beste klas winnen!

Klassenstrijd Felisenum – boekje 2019

Indeling alle klassen Klassenstrijd 2019