Home

Felisenum: iets voor jou?

Het Gymnasium Felisenum staat voor onderwijs dat gericht is op kennis, vaardigheden en attitudes. Daarbij past de toepassing van een scala aan werkvormen, vaak klassikaal maar ook individueel of in kleine groepen.

Schoolgids

Klik op onderstaande knop voor onze schoolgids.
feeffe
frfrfr
fefe
fefe
fefefefe

Kennismaken

De Feliklassen (kennismakingslessen) zijn op donderdag 7 december 2017 (deze zit inmiddels vol) en op donderdag 18 januari 2018. Je krijgt les in vijf verschillende vakken.
De middag begint om 13.00 uur en is om ongeveer 15.30 uur afgelopen. 

Inschrijven

Als u bij ons op de inschrijvingsmomenten de school binnenloopt, krijgt u wat te drinken en wordt u vaak meteen en anders zo snel mogelijk geholpen. Zodra u aan de beurt bent, gaan u en uw zoon/dochter met één van onze inschrijvers naar een apart lokaal of kantoor om echt in te schrijven.

Eerst even komen kijken tijdens onze 'Open Dag'?

Op zaterdag 3 februari van 09.30 tot 13.00 is de Open Dag van het Gymnasium Felisenum.

Onze actualiteit

Meer informatie over ons aanbod

Versterkte talen

Een goede beheersing van de Engelse taal is ook voor onze leerlingen van het grootste belang, in het bijzonder voor een universitaire vervolgopleiding. Daarom bieden wij alle leerlingen extra onderwijs Engels aan, gericht op verbeterde spreek-, schrijf-, lees- en luistervaardigheid. 

Bètaonderwijs

Wil jij het heelal ontdekken, ziektes genezen, de wereld duurzamer maken, of de auto van Max Verstappen nog sneller laten racen? Kortom, ben je creatief, technisch of nieuwsgierig? Dan is bètaplus-onderwijs iets voor jou! Bèta en technologie is overal en dat zal in de toekomst alleen maar meer worden.

Verdiepingsproject

In de tweede helft van het schooljaar hebben leerlingen uit klas 1, 2 en 3 de mogelijkheid om mee te doen aan een verdiepingsproject. Het gaat hier om leerlingen die bovengemiddeld presteren en graag extra uitgedaagd willen worden. Ook zelfstandig kunnen werken en plannen is een pre.

Meer weten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wij informeren zowel ouders als leerlingen over het unieke onderwijsprogramma van het Gymnasium Felisenum