Klas 3 & 4: ski- en boardreis

In elke voorjaarsvakantie wordt er de Felisenum Ski- & Boardreis georganiseerd. We gaan met een groep van vijftig leerlingen en zes sportieve begeleiders. Ter plekke hebben we vier ski-/snowboardleraren ingehuurd die de groep de gehele week lesgeven. Iedereen krijgt op zijn of haar eigen niveau les van een ervaren ski-/boardleraar.

Schermafbeelding 2014-12-19 om 12.07.26

We verblijven in het prachtige Oostenrijkse plaatsje Neukirchen am Grossvenediger, in een mooi Sport und Familienhotel. Elke dag wordt er geskied en gesnowboard. Tussendoor gaan we met de gehele groep lunchen halverwege de piste. Ook zijn er iedere avond activiteiten georganiseerd. Zo gaan we een keer avondskiën, rodelen, naar Innsbruck, is er een voetbaltoernooi en gaan we een avond naar de disco.

Op de laatste dag doet iedereen mee aan de slalom. Beginner of vergevorderd, dat maakt niks uit. Het is erg leuk om te zien hoe de beginners na een week zonder te vallen de slalom volbrengen. We sluiten af met een diner bij de plaatselijke pizzeria en vervolgens gaan we weer moe en voldaan van de week met de bus terug naar Velsen.

Hier vindt u de presentatie die in oktober 2016 aan de deelnemers vertoond is. presentatie die op 13 november 2014 aan de deelnemers vertoond is en hieronder een filmpje van het kamp van 2015: