Elena Puijk
01-07-2021

Elena Puijk

Hoi hoi, ik ben Elena en ik ben voorzitter van de activiteitenraad Meden Agan. Als Meden Agan organiseren we acties en activiteiten om de school nog leuker te maken! We hebben jaarlijks terugkerende activiteiten en daarnaast zijn we altijd wel bezig met nieuwe initiatieven.

Een jaarlijkse actie is bijvoorbeeld de ijsjesdag; we staan dan op het schoolplein in de pauze om ijsjes te verkopen. Er staat altijd een gezellig muziekje op en je ziet iedereen genieten. Dingen kunnen ook eens anders lopen en dan moeten we improviseren, maar ook dit pakt vrijwel altijd goed uit!

Afgelopen schooljaar hebben we voor het eerst een speurtocht georganiseerd in de omgeving van de school. Dit viel heel goed bij leerlingen. Een traditie die ook erg leuk is is de Sinterklaasviering. We beginnen vaak al weken van tevoren met voorbereiden. Het begint met het maken van een filmpje waarin alle leden een rol spelen. Ook verkleed iemand zich als Sinterklaas. Op dit filmpje baseren we dan de show die we op 5 december presenteren aan de school. Zo was hoofdpiet vorig jaar kwijt en moesten we een nieuwe vinden!

De activiteiten die ik het leukst vind om te organiseren zijn toch wel de schoolfeesten. Er zit heel veel voorbereiding in maar als de avond zo ver is en je ziet iedereen genieten weet je waar je het voor doet. Vooraf gaan we altijd met een groepje zitten en kijken we hoe we de voorbereiding het beste kunnen aanpakken, en hoe we een feest zo gezellig mogelijk kunnen maken. We huren dan vaak een locatie af, versieren het naar het thema en huren een DJ in.

Al met al is de activiteitenraad iets waar ik me supergraag voor inzet. We zijn een hele gezellige groep die goed samenwerkt!

Elena Puijk

Als je iedereen ziet genieten, weet je waar je het voor doet.

Elena Puijk
Voorzitter Meden Agan