header luchtfoto gymnasium felisenum gebouw

Kom eens kijken!

Feliklassen

Op 5 oktober en 16 november 2022 en 12 januari en 22 februari 2023 vinden onze Feliklassen weer plaats. Ze duren van 13.00 tot 15.15 uur. Je kunt dan lesjes volgen en ons mooie schoolgebouw bekijken. Schrijf je op deze pagina in voor de Feliklassen: Feliklassen – Gymnasium Felisenum

leerlingen lopen het schoolgebouw van het felisenum in

Open Dag

Op zaterdag 28 januari 2023 openen wij van 9.30 tot 13.00 uur onze deuren voor iedereen die onze school graag van binnen wil zien. Bewonder ons mooie gebouw, ga in gesprek met medewerkers en leerlingen en volg lesjes. 

Je kunt ons schoolgebouw ook online bezoeken op deze pagina: Open dag Gymnasium Felisenum Velsen (letszoip.com). In de online omgeving kun je onze lokalen, filmpjes en materiaal bekijken. Heb je na je bezoek nog vragen? Stuur dan een mailtje naar  info@felisenum.nl.

Informatieavond voor ouders

Op woensdag 25 januari 2023 zijn ouders van harte welkom op onze informatieavond. De avond start om 19.30 uur en vindt plaats in onze aula. Aanmelden is niet nodig. 

Afgelopen schooljaar vond onze ouderavond digitaal plaats. U kunt deze avond hier terugkijken: Voorlichtingsavond Gymnasium Felisenum 2022 – YouTube

Onderstaand treft u documenten aan met informatie over onze school:

Schoolgids 2021-2022
Het Felisenum magazine
Het nut van klassieke talen
Begeleiding op het Felisenum
Zorg op het Felisenum

Doe de Feliwandeling

Het Felisenum is niet alleen een mooie school, maar ligt ook nog eens in een prachtige, groene omgeving met een rijke geschiedenis. De ideale plek dus voor een leuke wandeling. Kom jij deze mooie omgeving ook bekijken?

Ik ga wandelen!

Aanmelden

Binnenkort volgt hier meer informatie over de aanmeldingsprocedure voor schooljaar 2023-2024.

Hier vind je de toelatingsprocedure en het aanmeldingsformulier voor het schooljaar 2022-2023:

Bekijk onze film!

Wil je weten hoe eersteklassers het Felisenum ervaren? Bekijk dan onze film!