Bart Geldermans
24-09-2019

Bart Geldermans

Hey, ik ben Bart. Ik zit in de zesde klas en in de leerlingenraad: de Meden Agan. De Meden Agan (Grieks voor: Van niets te veel!) houdt zich bezig met het organiseren van verschillende activiteiten, variërend van een FIFA-middag tot een ijsjesdag. Samen met de Medenzeggenschapsraad houden we ons ook bezig met andere zaken binnen school. 

In het afgelopen jaar hebben we met de Meden Agan veel dingen georganiseerd, waaronder een voetbaltoernooi. Op de velden achter de school speelden verschillende teams tegen elkaar. Het organiseren begon al een paar weken eerder. We moeten toestemming vragen om op de velden te mogen spelen, er moeten genoeg doeltjes zijn, ballen moeten worden geregeld, wedstrijdschema’s gemaakt en er moeten posters door de school worden gehangen. Het was een erg leuke middag en volgend jaar zal er zeker weer een voetbaltoernooi worden georganiseerd! 

Een andere leuke activiteit was de ijsjesdag. Bij het IJspaleis in Driehuis hadden we een aantal bakken ijs ingekocht, om die tijdens de pauze te verkopen. Het weer was goed, dus er stonden lange rijen. Bij de organisatie hadden we daar al rekening mee gehouden, dus we hadden twee schepplaatsen klaargemaakt. We kwamen er wel achter dat we meer ijsscheppen nodig hadden, zodat we met meer tegelijk konden scheppen.  

Het organiseren van de activiteiten is superleuk, we krijgen veel positieve reacties! 

Activiteiten organiseren voor de school is superleuk!

Bart Geldermans
Leerling | leerlingenraad