Actieve start van het schooljaar
27-08-2021

Actieve start van het schooljaar

We zijn weer begonnen! Na een aantal heerlijke vakantieweken verschenen leerlingen en docenten deze week uitgerust en enthousiast op school. Vol goede moed om aan een nieuw schooljaar te beginnen. Alle klassen startten dit schooljaar met introductieactiviteiten. Om elkaar (beter) te leren kennen en om zo gezellig samen het schooljaar op te starten voordat maandag het gewone schoolleven weer begint.

Voor de leerlingen van Prelisenum en klas 1 was het deze week hun eerste kennismaking met de school. Zij maakten eerst kennis met het gebouw en hun medeleerlingen voordat ze de school uit trokken om te gaan bowlen en met elkaar de strijd aan te gaan bij de Vuurlinie. De leerlingen van Prelisenum mochten aan de slag bij Action Planet.

Klas 2 en 3 konden van het zonnetje genieten op het strand van IJmuiderslag. De weersomstandigheden waren perfect voor een supersnel rondje op de blokart of om te boogschieten.

Klas 4, 5 en 6 ontmoetten elkaar bij Action Planet. Zij gingen de onderlinge strijd aan door het spelen van verschillende spellen, van het oplossen van een Tangrampuzzel tot aan het zelf maken van vuur.

Na deze week is iedereen klaar voor het échte werk. Laten we er een prachtig schooljaar van maken met elkaar!

blokarten op het strand tijdens de introductieweekDe Feliseners zijn er klaar voor, introductieweekboogschieten op het strand introductieweekFelisenum gaat met leerlingen naar Action Planetintroductieweek bij action planet