header-jongen bij scheikundeles op het gymnasium felisenum

Huiswerkbegeleiding en bijlessen (Lyceo)

In samenwerking met het Gymnasium Felisenum biedt Lyceo de huiswerkbegeleidingsklas en bijlessen aan voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben bij het maken en leren van hun huiswerk. De leerlingen worden in de huiswerkbegeleidingsklas door enthousiaste begeleiders begeleid. Daarnaast werken de leerlingen niet alleen aan hun huiswerk en leerwerk, maar leren zij ook verschillende studievaardigheden, zoals het leren plannen en het maken van een goede samenvatting voor een toets. Hierbij wordt gebruik gemaakt van onze eigen methode. Ook staat persoonlijke aandacht centraal. Samen zal gewerkt worden aan doelen en het creëren van zelfvertrouwen en structuur.

De huiswerkbegeleidingsklas op deze vestiging wordt aangeboden vanaf twee dagen in de week. Twee dagen in de week kost 219 euro per maand, drie dagen in de week kost 287 euro per maand en vier dagen in de week kost 344 euro per maand. De huiswerkbegeleidingsklas vindt plaats op het Gymnasium Felisenum van maandag tot en met donderdag van 14:10 tot 17:15. Leerlingen kunnen aansluiten na hun laatste lesuur. Uw zoon of dochter kan gratis een middag aansluiten om te ervaren of de huiswerkbegeleidingsklas iets voor hem of haar is.

Daarnaast bieden wij ook bijlessen aan wanneer een leerling inhoudelijk moeite heeft met bepaalde vakken. De bijlessen worden in de school of op een locatie in Haarlem gegeven. De bijlessen kunt u los of in een pakket kopen.

Ook zet Lyceo zich actief in voor gelijke kansen in het onderwijs. Met het Lyceo Extra- programma bieden we dagelijks kosteloos ondersteuning aan honderden kinderen die dat nodig hebben. Wat doen we nog meer? Kijk op Lyceo Extra.

Voor meer informatie over de huiswerkbegeleidingsklas of bijlessen kunt u contact met mij opnemen. Op Lyceo.nl vindt u ook meer informatie over onze diensten.

Met vriendelijke groet,

Demi Sanchez y Olid
Vestigingscoördinator Lyceo Gymnasium Felisenum
demi.sanchezolid@lyceo.nl / 06-83703659