Toneel: Katharina Katharina

Vandaag (maandag) en morgen (dinsdag) speelt de nieuwe schoolproductie “Katharina Katharina in het Ganzenbord”. Jullie zijn van harte uitgenodigd om te komen kijken in het Thalia Theater in IJmuiden. Kaarten (€3,50) zijn tijdens de tweede pauze te koop in de aula of te reserveren via katkatkaarten@gmail.com.

KATHARINA KATHARINA IN HET GANZENBORD
EEN AVONTUURLIJKE, MUZIKALE, SNELLE EN EEN TIKJE ABSURDE VOORSTELLING

Mijn mo

eder is er vandoor met een Italiaan.
Niemand wil vriendinnen met me worden omdat mijn vader verliefd is op de juf.
En er wil nooit, nooit eens iemand met me ganzenborden.
Het leven van Katharina Katharina verloopt niet zoals zij dat wil. En dat maakt haar zó boos dat ze door de vloer stampt en in een levend ganzenbord terecht komt. Daar ontmoet zij wonderlijke figuren zoals: de pittige moeder de Gans, de zachte Hendrik, de prins op het witte paard, de bijdehante gek en een stel valsspelers. Ze komt terecht in een spannende motorwedstrijd, een grandioos paleis ergens in de verte, maar ook in de donkere doornstruik. Opeens is ze ongewild moeder en vervolgens leidt ze het eentonige leven van haar vader.
Lukt het haar om uit het ganzenbord te ontsnappen en een aantal zaken een plek te geven?

maandag 4 juni: 14.00 uur (besloten voorstelling voor alle 1e jaars)
maandag 4 juni: 19.30 uur
dinsdag 5 juni: 14.00 uur (besloten voorstelling voor alle 2e jaars)
dinsdag 5 juni: 19.30 uur