Schrijversavond

Jaap Robben op het Gymnasium Felisenum

Donderdag 7 maart zal Jaap Robben te gast zijn op de jaarlijkse schrijversavond. De presentatie, interviews en muzikale bijdragen zijn in handen van leerlingen uit de zesde klas. In de pauze is er gelegenheid boeken te kopen en te laten signeren.

Jaap Robben (1984) veroverde met zijn romandebuut Birk (2014) boekhandel, lezer en recensent. Inmiddels verschijnen zijn boeken in tien talen. Birk werd bekroond met de Nederlandse Boekhandelsprijs, de Dioraphte Literatour Publieksprijs en de ANV Debutantenprijs.

Zomervacht (2018) werd bij De Wereld Draait Door verkozen tot boek van de maand september en onlangs is bekend geworden dat de filmrechten van deze roman verkocht zijn. Naast schrijver is Jaap Robben theatermaker en dichter, van 2008 tot 2010 was hij stadsdichter van Nijmegen.